2023. máj 16. Monty H.
Kinizsi100-podkaszt

Kinizsi100-podkaszt

Bár hazánk egyik legnépszerűbb teljesítménytúrájáról már sok mindent leírtunk, egy ideje mozgolódott bennünk az ötlet, hogy egy kicsit közvetlenebb módon is átadjuk a témába vágó tapasztalatainkat. Ennek eredménye lett három, nagyjából félórás podkaszt-epizód, amely a múlt héten került ki a YouTube-ra. 

Hárman ültünk le erre a beszélgetésre: Milán, Öcsi és Monty, összesen 27 teljesítéssel, vagyis elegendő tudással, hogy főleg az elsőbálozóknak átadhassunk néhány hasznos információt. A technikai háttérről Zsiga barátunk gondoskodott, a szerkesztésben pedig Bozót kolléga segédkezett. Köszönjük mindenkinek. 

Az első rész a felkészülésről és az egészségügyi vonalról szól, a második a felszerelésről, a harmadikban pedig az útvonalmetszetet követve végigmegyünk a Kinizsin. 

Néhány téma:

– Miért fontos a mentális felkészülés a fizikai mellett?

– Mi a legfontosabb és a leghaszontalanabb felszerelési tárgyunk? 

– Milyen módszerrel állítsuk össze a magunkkal vitt élelmiszerkészletet, hogy aztán kimerülten is legyen kedvünk megenni?

– Hogyan reagál testünk a száz kilométer jelentette traumára?

– Melyek a legrizikósabb útszakaszok ezen a száz kilométeren és miért?

Terveink szerint készítünk még podkasztokat később is. Ehhez pár témát már össze is írtunk, de a kommentszekcióban ti is adhattok ötleteket. Emellett persze visszajelzéseket is szívesen fogadunk arról, hogy milyennek találtátok ezt a sorozatot. Mindenkinek jó túrázást!

A 2023-as K100 tanulságairól szóló cikket se hagyd ki!

Szólj hozzá

túrázás gyaloglás teljesítménytúrázás kinizsi 100