2012. már 22. Monty & Bozótnéger
Szolgálati közlemény - 2 éves a blogunk

Szolgálati közlemény - 2 éves a blogunk

A vadon szava blog betöltötte 2. évét, lássuk, mire jutottunk ebben az esztendőben.

Cikkeink száma 15-el gyarapodott, ami számszerűleg ugyan nem sok, megírni viszont annál több idő volt. (Mellesleg jópár cikk van már magas készültségi állapotban, csak kéne egy kis idő a befejezésükre.) Az viszont nagy örömünkre szolgált, hogy több alkalommal is kaptunk leközölhető beszámolókat olvasóinktól, így végre kölcsönösen bővíthetjük ismereteinket.
110 ezer oldalmegtekintésünk volt, melyből 75 ezer az egyedi, már amennyiben lehet hinni a statisztikáknak.
A cikkek közül a legolvasottabb a lelőtt amerikai pilóta története volt, valamint Bear Grylls ősszel megjelent könyvének ismertetése. Népszerűségüket ezek jelentős mértékben annak köszönhetik, hogy kikerültek az Index.hu címlapjára.
Számunkra legalább ilyen fontos volt a brit PLCE szerelékről illetve az avarmenedék építésről szóló összefoglalónk, mindkettő nem kevés előkészítést, utánajárást igényelt.
A nézettségi adatok szerint régebbi cikkeink közül továbbra is igen népszerű a lakatlan szigeten élő Tom Neale története, és a Bear Grylls sorozat első részének elemzése.

Köszönjük a segítséget a segítőinknek, a vendég-szerzőknek, és nem kevésbé az olvasóközönségnek, kommentelőknek is. Maradjatok velünk a továbbiakban is, de közben járjatok sokat a természetbe :)

Monty & Bozótnéger

Szólj hozzá

szolgálati közlemény