2011. már 17. Bozótnéger
Szolgálati közlemény - 1 éves a blog

Szolgálati közlemény - 1 éves a blog

Egy évvel ezelőtt indítottuk útjára A vadon szava blogot. Célunk az volt, hogy a természetjárás, a szabadban való élet témakörében (és mindenben, ami ehhez kapcsolódik) megosszuk meglehetősen szerény tapasztalatainkat - remélve, hogy a hozzászóló olvasók is így tesznek -, és ha lehet, népszerűsítsük ezt a fajta szabadidős tevékenységet.

Az elmúlt egy évben 33 cikkünk jelent meg az oldalon. Ez elsőre nem tűnik soknak, ám tudni kell, hogy számos írásunk elkészítése - hosszából és témájából adódóan - elég sok munkát igényel.
Ha hihetünk a statisztikáknak, összesen 162 ezer oldalletöltésünk volt, melyből 76 ezer az egyedi látogatás. Legolvasottabb cikkeink a csendes-óceáni lakatlan szigeten élő Tom Neale bemutatása, a Bear Grylls-féle Túlélés törvényei sorozat első részének elemzése, és az öböl-háború legendás túlélőtörténete, a Bravó Kettő Nulla járőr sorsának ismertetése volt.
A magunk részéről legalább ilyen jelentősnek érezzük a Kinizsi 100-as teljesítménytúráról szóló 5 részes és az éjszakai túrázás rejtelmeit taglaló 3 részes írásunkat is.

Megragadva a lehetőséget ezúton is szeretnénk megköszönni Exhumator és Scoutman barátaink segítségét, akiknek ismereteit gyakran hasznosítjuk írásainkban.
És legfőképp ezúton is köszönjük nektek, kedves olvasóknak, hogy megtiszteltek bennünket bizalmatokkal, és hogy hozzászólásaitok révén még több vélemény és tapasztalat áll az érdeklődők rendelkezésére.

Monty & Bozótnéger

Szólj hozzá

szolgálati közlemény vadon szava